URGENT

Últimes hores per les preinscripcions de la Llar d’Infants municipal de Palafolls

Compartiu aquesta història

A principis d’aquest mes es va obrir el període preinscripcions per la Llar d’Infants Municipal Palafollets. El termini perquè les famílies apuntin el seu fill o filla al centre pel curs 2022/2023 acaba demà divendres. Un procediment que, recordem, es pot fer telemàtic o presencialment demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Ja fa dos anys que va aplicar-se el format telemàtic, degut a les restriccions de la pandèmia del coronavirus. Des d’aleshores, és un funcionament del qual s’ha valorat bé des del centre educatiu.

Tot i que les portes obertes van celebrar-se el passat mes d’abril, les famílies que necessitin més informació sobre la Llar d’Infants de Palafolls o que vulguin conèixer més de prop el centre, poden contactar-hi trucant al telèfon 93 766 60 60 o bé enviant un correu electrònic.

A l’hora de fer la preinscripció, les famílies hauran de tenir en compte la documentació que es requereix, i que es troba indicada al web municipal. 

L’1 de juny es publicarà el llistat provisional per fer-hi esmenes i a mitjans del mes vinent serà el procés de matrícula.

La principal novetat d’enguany és que el curs de P2 serà gratuït i les famílies no hauran de pagar mensualitats per aquest nivell educatiu i només caldrà abonar els extres com menjadors o acollides en cas que sigui necessari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics