URGENT

La demanda del Casal d’Estiu sobrepassa l’oferta

Compartiu aquesta història

Ja ha acabat el període de preinscripció d’aquesta activitat estival i la demanda per assistir al Casal d’Estiu ha estat superior al nombre de places que s’oferten.

Segons expliquen des del consistori hi ha hagut 280 sol·licituds dins el període establert i en tots els torns hi ha sobredemanda. Per exemple, es preveien 200 places al torn de juliol al matí i la demanda ha estat de 220 sol·licituds a la primera quinzena i 230 a la segona. També a l’agost hi ha més persones interessades que places previstes.

Per tot plegat, des del consistori es considera un èxit i de consolidació del model de casal d’estiu municipal.

Anna Rovira és la tècnica d’educació de Palafolls.

Acabat el període de preinscripció ara es publicaran les llistes provisionals i es donarà un temps per acabar de presentar documentació o resoldre requeriments. Hi ha una 30a de requeriments pendents. Si passat aquest termini encara hi ha més demanda que oferta , s’aplicaran els barems establerts per assignar les places de l’activitat.

És a dir, es valorarà i puntuarà cada proposta segons els criteris establerts. Per exemple tenen més punts els infants que viuen a Palafolls, els que van venir l’any passat o que els pares treballin al nostre municipi.

Després de la publicació de la llista definitiva, encara caldrà fer oficial la matrícula. El termini s’obrirà el 10 de juny i durant una setmana es podrà fer el pagament de l’activitat. Qui no faci el pagament perdrà l’opció de plaça i es recorrirà a la llista d’espera.

L’Ajuntament també informa que s’ha arribat al mínim per poder oferir els serveis d’acollida i de menjador al casal d’enguany, que es farà a les instal·lacions de Mas Prats

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics