URGENT

El ple aprovarà l’adhesió de Palafolls a l’Associació de Municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a la tarda està prevista la sessió plenària corresponent al mes de maig. La sessió té 18 punts a l’ordre del dia dels quals destaca l’aprovació de la constitució i l’adhesió del nostre municipi a aquesta associació. Es tracta d’una entitat que ha de promoure i donar suport a l’activitat agrària. Així com també, promocionar els instruments de cooperació, participació, i  debat de tots els agents socials implicats en el projecte de l’espai Agrari de la Baixa Tordera, com ara pagesos, cooperatives i empresaris.

En aquesta Associació hi seran bàsicament els municipis participants i impulsors del projecte; Palafolls, Malgrat, Tordera, Santa Susanna i Blanes però també hi poden entrar altres administracions i localitats properes al riu.

El ple de demà també preveu  suspendre les llicències d’obres a l’entorn de l’església i també als sectors del camí del Roig. La intenció és que no s’hi puguin fer obres mentre no s’acaba d’adequar el planejament.

El ple torna a preveure, per tercer mes seguit, el tractament de la moció que presenta el grup de Palafolls en Comú i que reclama que es negociï amb les treballadores que no van superar el procés d’estabilització al setembre del 2020 i que van perdre la plaça. Algunes d’elles van denunciar el consistori i els comuns demanen que es readmetin. La moció s’ha retirat en dues ocasions de l’ordre del dia per diferents motius.

El ple de demà, a més, estrena nova manera de poder seguir-se. Fins ara es podia seguir a través de la ràdio, a través del web d’aquesta emissora i en vídeo a través del Facebook live de Ràdio Palafolls. A partir de demà, també es podrà seguir en vídeo a través de la càmera fixa que enregistra els plens. Aquest senyal serà transmès a través del canal del YouTube de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics