URGENT

Tordera ofereix unes xerrades telemàtiques per a famílies

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Tordera, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, presenta un cicle de xerrades en línia orientades a famílies i als seus fills.

La regidoria d’Ensenyament és qui s’encarrega d’organitzar aquest cicle de conferències telemàtiques, amb 3 sessions telemàtiques.

La primera serà l’1 de juny amb un taller titulat “Estan creixent. Eduquem-los plegats. La importància d’educar junts Família-Escola-Societat”. Aquesta primera xerrada va adreçada a famílies amb nens i nenes de 6 fins a 16 anys.

La segona sessió està organitzada pel dia 29 de juny amb una xerrada que té com a objectiu que tant els pares com les mares prenguin consciència que els fills són els protagonistes de la seva vida i quan han d’aprendre dels seus errors.

Per concloure aquestes trobades telemàtiques, el dia 6 de juliol una doctora en psicologia s’encarregarà de la xerrada titulada “Emocions, xarxes i fills. Com els combinem?” Una activitat dirigida a famílies amb fills a partir de dotze anys i que ja tinguin accés a dispositius mòbils i a les xarxes socials.

Tot i que la participació en aquestes sessions és gratuïta, cal inscriure’s prèviament a l’enllaç que podeu trobar a la web de l’Ajuntament de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics