URGENT

Xerrada sobre identitat de gènere i diversitat sexual a l’escola de pares i mares

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns arriba la sessió de maig del servei d’orientació familiar de Palafolls. Un servei que vol donar eines a pares i mares i que cada mes presenta una xerrada participativa. La de demà és una trobada que girarà sobre la identitat de gènere i la diversitat sexual i que anirà a càrrec de la Fundació Agi.

Aquesta xerrada es fa coincidint en que l’endemà dimarts, dia 17, serà el dia Internacional contra la LGTBIfobia, un dia per sensibilitzar la societat i afavorir el dret a la igualtat i la no discriminació per raó d’orientació sexual o expressió de gènere.

És Anna Rovira, tècnica d’educació de Palafolls, qui ho explica.

La xerrada per a Pares i Mares es farà a quarts de 7  de la tarda al local d’entitats situat a la plaça del Fòrum Palatiolo i és gratuïta. Per assistir-hi no cal fer inscripció prèvia.

La trobada està plantejada com una xerrada participativa i interactiva amb la intenció de donar eines i suport  per ajudar a afrontar les diferents etapes dels infants i joves.

Les xerrades van començar ja l’any passat i, a mesura que han passat els mesos, l’edat objecte de les trobades ha anat augmentant passat dels infants a ara que es parla dels adolescents.

Al juny, per tancar la curs, es planteja un taller  sobre els riscos i la prevenció davant l’ús de les xarxes socials. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics