URGENT

Obert el termini per inscriure’s a la Brigada Jove de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

La Regidoria d’Inserció Laboral aposta, un estiu més, per contractar joves d’entre 16 i 22 anys per tal que tinguin la seva primera experiència professional dins l’Ajuntament.

Per aquest estiu, el consistori vol contractar 6 joves. 4 s’encarregaran de les tasques d’informació de Medi Ambient i Platges, mentre que els altres dos s’encarregaran de la coordinació dels informadors de Medi Ambient i Platges. 

Els joves interessats en formar part de la Brigada d’aquest estiu hauran de presentar una instància amb la documentació requerida a les bases del projecte abans del proper 20 de maig.

Per presentar-se al concurs es necessitarà acreditar estar en possessió́, com a mínim, del Graduat en ESO o haver superat la prova d’accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Caldrà  demostrar bones habilitats comunicatives tant en castellà com en català i es valoraran coneixements en preservació, millora o restauració del medi ambient i experiència en tasques de coordinació.

L’objectiu d’aquest projecte és oferir una primer experiència laboral remunerada durant els tres mesos d’estiu a joves inscrits al SOC i que no cotitzin a cap dels règims de la Seguretat Social.

Aquest projecte es porta a terme gràcies als Plans Locals d’Ocupació 2022 de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics