URGENT

La Quarta Finestra presenta aquest dissabte l’obra “Adolescents”

Compartiu aquesta història

La companyia teatral palafollenca torna a pujar als escenaris. Ho fa amb el grup de noies adolescents d’entre 14 i 16 anys. I precisament “Adolescents” és com es titula l’obra que representaran demà al teatre municipal a les 18h de la tarda.

Després de l’èxit i la bona acollida que va tenir l’obra adaptada del “Fantasma de Canterville” el passat mes de desembre, la companyia reapareix per mostrar el seu nou projecte anomenat “Adolescents”.

Es tracta d’una obra original escrita per les pròpies actrius creant elles mateixes la seva pròpia història.

Ens ho explica Pili Jiménez, responsable tècnica de la Quarta Finestra.  

De fet, l’obra que es podrà veure demà al teatre no s’havia de dir Adolescents, sinó “El millor dia de la nostra vida”. Finalment, però, es va haver de canviar el títol per un problema tècnic.

La Quarta Finestra té 3 seccions de teatre. La infantil que ja va actuar fa unes setmanes a Palafolls, la jova que ho farà demà, i l’adulta. Pel que fa aquesta secció d’adults, també ja té data d’estrena per la seva actuació. Serà el proper 4 de juny amb una obra que els actors i les actrius han transformat fins crear la seva pròpia història.

Després d’uns mesos molt complicats per culpa de la pandèmia, la Quarta Finestra anima a tothom a gaudir de la programació cultural del nostre municipi.

L’entrada per veure demà “Adolescents” és gratuïta  fins completar l’aforament del teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics