URGENT

6 documents es presenten als Premis de Treballs de Recerca

Compartiu aquesta història

El jurat que conforme la 15a edició dels Premis de Treballs de Recerca de Palafolls ja està llegint i avaluant els 6 treballs de recerca que s’han presentat a l’edició d’enguany.


De fet s’havien presentat 7 documents, però un ha estat exclòs per no complir els requisits marcats a les bases del certamen, pel que seran 6 treballs els que es disputaran els 6 premis previstos al concurs d’enguany.
Ho explica Anna Rovira, tècnica d’educació de Palafolls.

En aquesta 15ena edició dels Premis de Treballs de Recerca de Palafolls, memorial Daniel Lopez, es preveuen dues
modalitats. D’una banda la que premiarà els treballs científics i per l’altra la corresponent als treballs socials. Cada una de les modalitats preveu 3 premis, valorats en 500 euros el primer, 300€ els segons premis i 200€ els tercers premis de cada categoria. En total 2.000€ en premis.


Es dóna la casualitat que dels 6 treballs que es valoraran en l’edició d’enguany, n’hi ha 3 a la categoria social i 3 més a la científica. Hi ha treballs sobre la música i la gestió emocional, l’anàlisis mèdic, energies del futur o sobre infants.

Que hi hagi 6 treballs, l’organització recorda que el jurat pot declarar desert qualsevol dels premis previstos a l’edició
d’enguany.
En aquesta edició del certamen s’ha tornat a la normalitat pel que fa al nombre de treballs presentats ja que sempre està entorn a la mitja dotzena, excepte l’edició de l’any passat, quan es van presentar fins a 14 documents.


Els premis seran lliurats aquest proper 17 de juny

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics