El sots21 de bàsquet guanya de 25 el seu partit contra el Montserrat

La victòria del SOTS 21 masculí contra el Montserrat, 65 a 40, serveix a l’equip per col·locar-se quarts a la lliga a falta de 5 jornades per acabar el campionat. El proper partit es disputarà diumenge vinent contra l’Orlandai.

També Victòria del Júnior masculí contra l’Arenys. Amb un marcador final  55 a 39, el CB Palafolls estan a 6ena posició de la lliga. Es tracta dels jugadors que formaran part de la plantilla dels SOTS 21 la propera temporada.

L’equip del sènior A va perdre de 19 punts contra el Club Bàsquet Palamós, deixant un marcador de 65 a 46.

Tot i la derrota segueixen en la 8a posició de la lliga a falta de l’últim partit contra Campdevànol.

I derrota de  25 punts de l’infantil contra el Club Bàsquet l’Ametlla. Tindran una altre oportunitat el proper dissabte al Palauet contra el CB Montornés.

Pel que fa el futbol, l’amateur de 4a Catalana ha derrotat al Tordera CF per 4 a 0. Una segona victòria consecutiva que els ha fet pujar a 8ena posició a la lliga. El proper partit és aquest dissabte contra el Cal Aguidó.

El Cadet Femení ha encaixat una derrota de dos gols , 0 a 2,  contra el Torelló FC. Si les palafollenques guanyen el següent partit per més de dos gols contra el Palafrugell, es produirà triple empat a la classificació juntament amb Torelló i Palafrugell.

El Cadet A Masculí empata a 2 gols contra el Racing Blanenc, un resultat que els manté en 8a posició a la lliga. El proper partit serà contra l’Arbucienca.

I primera victòria de l’Alevi A de segona divisió. Amb un marcador 4 a 3 contra el Blanes CD, l’equip ha aconseguit la primera victòria de la temporada.La propera jornada tenen descans.

I si l’Aleví A guanyava, l’Aleví B no ha pogut superar al Cal Aguidó de Blanes, amb un marcador de 3 a 5. El proper partit també descansaran.

Pel que fa el Benjamí 7, els palafollencs sumen una derrota de 2 a 4 contra el Sils CF. Tot i que els resultats no acompanyen, segueixen competint i millorant i això els manté 12ns a la lliga.