URGENT

Entre avui i demà torna la fira Renaixentista a Calella

Compartiu aquesta història

La Plaça de l’Església i la de l’Ajuntament es converteixen aquest cap de setmana es un escenari renaixentista, sota el lema, “A l’abordatge, Calella en temps de Pirates” .

Aquest és l’esperit de la fira que torna un any més a la ciutat, amb diverses propostes culturals, lúdiques i també de gastronomia i artesania. 

En aquesta nova edició de la fira, hi hauran fins a 50 expositors que ofereixen els seus productes durants aquests dos dies, de 10h del matí fins les 22h de la nit,  en el nucli antic de la ciutat

Espectacles, tallers, música o cercaviles seran els encarregats d’animar i omplir els carrers de Calella aquest cap de setmana.

També hi haurà un taller de rutes guiades en diferents idiomes, que serviran per a  descobrir els vestigis d’una època daurada.

Marc Buch, Alcalde Accidental de l’ajuntament de Calella, ens ho explica

La fira renaixentista torna amb totes les activitats i tallers i parades que, en edicions d’enguany, es van haver d’anul·lar o adaptar a les circumstàncies de les restriccions de la Covid.

Aquest cap de setmana es pot gaudir de la ciutat de Calella com la van viure els avantpassats, ja que els decorats dels carrers faran viatjar al passat fins arribar a l’època renaixentista.

L’entrada per l’espectacle és gratuïta però per algunes activitats i tallers si cal fer cita prèvia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics