URGENT

Investiguen la mort d’un jove a Pineda per arma blanca

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a la nit, s’ha iniciat una baralla multitudinària entre dos grups de joves que ha acabat amb la mort d’un d’ells amb una ganivetada al pit i amb diversos ferits. 

Segons Ràdio Pineda, la baralla va començar a dos quarts de nou del vespre d’aquest dijous, prop de la zona de l’escola Jaume I i Can Jalpí, on alguns testimonis i veïns de la zona consultats per l’emissora confirmen un baralla entre un grup d’una 15a de joves. 

Els Mossos d’Esquadra investiguen ara els fets i busquen l’autor de la ganivetada que va acabar amb la vida de la víctima.

A la zona s’hi han trobat pals i un ganivet, que podria ser l’arma homicida i la policia analitza les càmeres de seguretat de la zona.

Segons algunes fonts, la policia busca almenys tres sospitosos d’haver participat en aquesta trifulca i intenten localitzar el conductor d’una moto que hauria fugit del lloc dels fets.

Fins al lloc s’hi van desplaçar la Policia Local de Pineda, els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques, on li van practicar les maniobres de reanimació a la víctima, que es trobava en parada cardiorespiratòria, i finalment, va acabar morint.

La policia científica dels Mossos d’Esquadra ha treballat fins a la matinada recollint i analitzant proves al lloc dels fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics