URGENT

Tercer mes consecutiu de caiguda de l’atur a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest abril s’ha tancat a Palafolls amb 520 persones a la recerca activa de feina. Són 27 persones menys que al març, el que suposa prop d’un 5% menys. 

Aquesta davallada de l’abril suposa el tercer mes consecutiu de reducció de les xifres d’aturats. Si comparem les dades actuals amb les de fa un any, ara hi ha 148 palafollencs menys sense feina. Tot i això encara no s’han assolit les dades prèvies a la pandèmia. L’abril de 2019 hi havia 25 aturats menys que ara.

La davallada és generalitzada a la comarca, només en 4 dels 30 pobles del Maresme han augmentat els aturats i en 3 més es mantenen igual. En els altres 23 s’ha registrat un descens del nombre de desempleats.

A Malgrat l’abril ha suposat una davallada d’una 70a de persones baixant dels 980 aturats. A Tordera la davallada ha estat de 31 persones i actualment en té 1150 d’apuntades a les llistes.

Blanes ara té 191 desocupats menys, baixant dels 2500  aquest passat mes d’abril. Ara fa un any la ciutat tenia un miler més de persones sense feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics