URGENT

Avui comença a Blanes la nova fase de la Campanya d’Asfalt valorada en prop de 200.000€

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes ha iniciat avui la Campanya d’Asfalt que es preveu que duri tot el mes de maig. Es tracta de la segona fase d’un projecte d’asfaltat que es va iniciar ja l’any passat. En aquesta fase, valorada en 197.000€, es continuarà  amb la reparació de paviments i s’actuarà en 29 carrers de la ciutat, el que signifiquen una superfície de 4.700 metres quadrats de vies públiques.

A per reparar els paviments més malmesos situats a diferents trams de la vila a l’espera de que es pugui efectuar el pla global d’asfalt definitiu.

Per poder dur a terme aquestes obres, prèviament s’ha fet un estudi d’aquesta quasi trentena de carrers per a donar prioritat a les zones que estan més malmeses. Per això les obres s’han iniciat avui en vials dels barris de Quatre Vents i Els Pavos, deixant per la setmana vinent els barris de la Plantera i els Pins, i així successivament fins culminar tots els carrers afectats

Serà la Policia Local de Blanes la que es faci càrrec de regular els talls de trànsit i afectacions que puguin comportar les obres, sobretot pel que fa als vehicles estacionats. Un cop hagin finalitzat, també es repassarà i comprovarà la senyalització horitzontal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics