URGENT

Volen adequar la zona infantil de la Biblioteca Enric Miralles

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls s’ha reunit ja amb el despatx d’arquitectura d’Enric Miralles i Benedetta Tagliabue per tal de poder adequar la zona infantil de la biblioteca municipal.

Segons expliquen des de l’Ajuntament, cal adaptar aquesta zona a les necessitats dels més petits amb una nova distribució i la incorporació de nous elements adaptats a l’edat dels usuaris. 

Susanna Pla, regidora d’educació de Palafolls parla d’adaptar la zona infantil a les necessitats dels més petits i aprofitar per reacondicionar la zona multimèdia i les zones intermitges.

Aquesta actuació es vol consensuar amb Benedetta Tagliabue, responsable del despatx d’arquitectura que va idear i projectar la biblioteca municipal. Segons Pla, la biblioteca és un “petit tresor” i cal que les adaptacions es facin sempre de la mà del despatx d’Enric Miralles per respectar la voluntat amb les que es va projectar l’equipament.

La regidora explica que es vol dividir la zona, adaptant les taules i amb espais on els propis infants siguin autosuficients per agafar els llibres i posar-se a llegir, fins i tot al terra o a l’exterior.

Aquesta reforma compta amb una subvenció d’uns 36.000€ de la Diputació de Barcelona que l’ha concedit després de presentar un projecte d’adaptació d’elements i espais de la zona infantil.

S’espera que al setembre ja estigui feta l’adequació i la biblioteca estreni el nou espai infantil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics