URGENT

La Diputació atorga 170.000€ en ajudes a una vintena de projectes de Palafolls

Compartiu aquesta història

A finals de la passada setmana la Diputació de Barcelona va resoldre la concessió dels ajuts econòmics del Catàleg 2022. Es tracta del paquet d’ajudes anual més gran que ofereix l’ens provincial en diferents àmbits als ajuntaments. Els consistoris han de presentar els seus projectes per aconseguir el finançament de la Diputació.

Palafolls ha aconseguit ajudes per a 19 projectes diferents. Les ajudes van dels 1.500€  per senyalitzar una de les rutes patrimonials de Palafolls als prop de 19.000€ per a la promoció de l’educació 360 al nostre poble.

De fet, l’àrea d’educació aglutina gran part dels ajuts. Segons Anna Rovira, tècnica de l’àrea, aquestes ajudes permeten mantenir alguns serveis educatius que s’ofereixen gratuïtament o a baix preu a Palafolls.

Sota el paraigües del catàleg es poden desenvolupar serveis com el de logopeda, el casal de tarda, l’agenda escolar, cursos per a adults o d’altres que s’ofereixen normalment a la nostra vila.

El Catàleg de la Diputació també ha concedit prop de 16.000€ per a finançar l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, 14.000€ per a fomentar l’esport per l’empoderament de les dones o 12.000€ per a l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

També hi ha ajudes a la sensibilització en l’abordatge de la violència masclista, per activitats medioambientals, o per la igualtat de gènere i diversitat sexual.

Han quedat fora de les ajudes fins a 3 dels projectes presentats a aquesta línia d’ajuts provincials. Un d’aquests projectes és el que volia rescatar la Mostra de Teatre Amateur de Palafolls

A banda de les aportacions econòmiques, el catàleg també té aportacions tècniques, com ara els ponents o talleristes del Forma’t.

A Malgrat la Diputació finançarà 14 projectes amb 126.000€. Entre d’altres hi ha projectes per a promoció de la seguretat alimentària o per la sanitat ambiental, d’altres com el manteniment de solucions digitals.

A Tordera també s’han aprovat 19 projectes amb un import total de 171.000€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics