URGENT

Un ferit greu durant una baralla a Blanes

Compartiu aquesta història

A les 9 de la nit de dissabte al barri de la Plantera de Blanes es va produir una baralla a cops de matxet entre un grup de joves, deixant un d’ells ferit de gravetat.

La víctima, que presentava ferides greus a l’alçada de braç, va ser atesa amb rapidesa per un dels agents de la Policia Local que li va practicar un torniquet, ja que el ferit tenia pèrdues importants de sang. Aquesta maniobra va ser clau per aturar l’hemorràgia del ferit i poder traslladar-lo posteriorment a l’Hospital Trueta de Girona.

Fa unes setmanes, aquest mateix agent també va aplicar un torniquet a un motorista que va patir un accident de trànsit i va poder evitar que la tragèdia fos major.

Els veïns dels barris de la Plantera i els Pins es mostren  preocupats per la situació que es viu als caps de setmana, ja que no és el primer episodi de violència al carrer, que s’accentuen de manera considerable, al moment en què es reobre l’oci nocturn de la zona.

És per aquest motiu que porten anys denunciant aquests fets, ja que les dues zones són una font permanent de conflicte i per això busquen evitar que passin casos similars a aquests.

l’Ajuntament porta anys buscant una solució als problemes de seguretat que es viu a la zona d’oci de la localitat. Més enllà de les solucions policials, el consistori ha iniciat un pla d’actuació per revertir aquesta problemàtica.

La trifulca de dissabte es va saldar amb la detenció del pressumpte agressor.

Diari de Girona/ Aj Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics