URGENT

El cadet femení a un partit de proclamar-se campiones de lliga

Compartiu aquesta història

L’equip ha descansat aquest cap de setmana passat i la propera jornada s’enfrontaran contra el Torello. Serà un partit de màxima importància ja que si guanyen es podrien proclamar campiones per primera vegada a la seva història.

Pel que fa a l’Amateur de 4 Catalana, l’equip també ha descansat i el proper partit serà al Palastadium contra el Tordera per encarar el tram final de temporada.

El Juvenil ha perdut contundentment contra Cala Guidó, 6 a 2, i és ara a la 13ena plaça de la lliga i massa lluny de l’objectiu marcat a principi de temporada.

El Cadet A Masculí ha encaixat una golejada a casa contra el Malgrat CD; 0 a 10. El proper partit serà a Can Borell contra el Racing Blanenc.

I un altre derrota contundent, també 0 a 10,  ha estat la de l’Aleví A de Palafolls contra Hostalrich Ath. 

Pel que fa al bàsquet, l’equip del sènior A va perdre de 19 punts contra el Club Bàsquet d’Olot, 84 a 65, amb Sacristan com a màxim anotador. La propera jornada jugaran contra el Palamós.

D’altra banda, destaquem la victòria del Senior B contra el Tossa. Els palafollencs han guanyat 56 a 59 i es mantenen 12s a la taula. El proper partit serà també contra el Palamós.

 El Sots21 ha descansat aquesta jornada i rebrà aquest proper cap de setmana al Palauet, el Basket Institució Montserrat.

Tant el Júnior Masculí com l’Infantil Masc, han tingut descans aquesta jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics