URGENT

Últimes propostes a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda

Compartiu aquesta història

Avui diumenge acaba la 18a edició de la mostra que ha programat més de quaranta representacions, de tota mena de formats i gèneres, per diversos teatres i auditoris de la localitat. 

Divendres va començar la mostra després d’un parèntesi forçat de dos anys. La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ha volgut prioritzar les funcions per sobre d’altres activitats paral·leles.

L’acte central de la Mostra va ser ahir amb el lliurament dels Premis Arlequí, els guardons que la federació atorga anualment per distingir a les entitats, grups i persones que han contribuït a fer créixer el teatre amateur. 

En Ramon Costa, vocal de la Federació explicava aquesta setmana a l’En Xarxa que l’atorgament dels premis abans es feien en un altre dia però que té més sentit fer-ho en el marc del certamen.

Enguany els organitzadors de la Mostra afirmen que s’ha fet un esforç per créixer cap a l’exterior i per això hi han participat grups de França, Suïssa, del País Valencià i la Catalunya Nord. Segons Costa no han vingut més, peruqè no es poden programar més espectacles.

Els espectacles s’han fet en set espais de la localitat: CCR Polivalent i Sala Gran, Sala Sindicat, Tívoli, Sala Mèlies (Llorenç), Auditori i Sala Galeano (al barri del Poble Nou).  

Avui diumenge al migdia s’acaba la mostra amb l’obra “El mon i altres ximpleries: 5 històries”, amb el grup de la Catalunya Nord El Galliner.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics