URGENT

L’Oficina de Recaptació de Palafolls torna al seu horari normal

Compartiu aquesta història

 A partir de dilluns, aquesta Oficina recuperarà els horaris habituals d’atenció presencial que tenia abans de la pandèmia, cada dia de dilluns a divendres de 8.30h a 14 hores.

Per culpa de les restriccions anticovid, l’Oficina de Recaptació es va veure obligada a atendre majoritàriament de forma telemàtica i només obria 2 dies a la setmana per fer atenció presencial.

Actualment aquesta oficina, gestionada per la Diputació de Barcelona, és la que s’encarrega de la gestió dels principals tributs i multes municipals i està ubicada als baixos de l’edifici consistorial.

De fet Palafolls no té atenció presencial els 5 dies de la setmana des de finals del 2019, quan la Diputació va tancar sense previ avís l’oficina que tenia al carrer Major. Durant un any i mig els usuaris van haver de ser atesos per telèfon o a l’oficina de Malgrat. No va ser fins fa just un any, que es va reobrir l’organisme de gestió tributària a la nova ubicació dins l’Ajuntament de Palafolls, ja amb les restriccions anticovid.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics