URGENT

L’Ajuntament preveu que la crisi de materials pot fer augmentar el cost de la piscina

Compartiu aquesta història

El ple de l’Ajuntament d’anit va servir, entre d’altres, per aprovar una modificació pressupostària per tal d’augmentar la partida prevista per finançar la reforma de la piscina municipal.

Des de finals de l’any passat  s’està notant la falta de materials industrials que està fent augmentar notablement el preu de tota classe de materials, també els de la construcció.

Aquest augment, que pot ser considerable en segons quines matèries, fa perillar algunes obres de gran format, ja que poden disparar el pressupost previst.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Palafolls ha destinat 50.000€ a possibles imprevistos derivats de l’encariment de certs materials inclosos en la reforma integral de la piscina municipal.

Les obres de reforma, que han començat fa només unes setmanes, tenen un pressupost licitat de 395.000€. 

La possibilitat que un augment del cost dels materials pugui paral·litzar les obres, ha fet que l’Ajuntament hagi previst una partida de 50.000€ per poder tenir reserva a punt per fer front a aquests imprevistos.

El regidor d’obres i serveis, Jordi Villaret, explicava anit que davant l’actual crisi de subministraments només es pot o preveure assumir part d’aquest augment de costos o bé aturar les obres ja que l’augment de preus pot fer inviables les obres.

El regidor va explica també que l’actual crisi de subministraments i el conseqüent augment de preus ha obligat a modificar el projecte de reasfaltat general de carrers que vol dur a terme aquest any. Villaret explicava que l’actual cost de l’asfalt obliga a reduir fins un 40% la superfície en la que es preveu actuar.

Davant d’aquesta crisi de materials, l’Estat ha aprovat una mesura excepcional per poder fer revisions dels contractes signats per evitar que l’augments de costos dels subministraments provoquin el desistiment i l’aturada dels serveis i obres públiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics