El ple aprovarà la creació del Consell d’Esports aquest dijous

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà hi ha ple a l’Ajuntament de Palafolls amb fins a 21 punts a l’ordre del dia. Entre ells hi destaca l’aprovació del Consell Municipal d’Esports. Es tracta d’un consell assessor en el que estaran representades les entitats esportives del nostre poble i els partits polítics i que serà consultat a l’hora de prendre decisions sobre les polítiques i la planificació esportiva a Palafolls.

El passat febrer el consistori ja va presentar aquest consell a les diferents entitats esportives  del nostre poble per tal de consensuar els representants i el funcionament d’aquest nou òrgan consultiu.

A Palafolls hi ha actualment 3 consells com el que es vol crear, però només un està actiu i en ple funcionament. Es tracta del Consell Escolar, mentre que el consell de la ràdio i el consell de cultura fa anys que no es reuneixen.

El ple de demà també tractarà finalment la moció que presenta Palafolls En Comú i que defensa la negociació amb les treballadores que van presentar denuncia després de no superar el procés d’estabilització al setembre del 2020.

També hi haurà un bloc de temàtica econòmica, amb modificacions d’ordenances fiscals i el pla anual de control financer per aquest any.

A la sessió ordinària de dijous també es tractarà d’un conveni d’encàrrec de gestió entre els Ajuntaments de Palafolls i Tordera. Els dos municipis comparteixen l’urbanització de Mas Reixac i cal regular la gestió de diversos serveis compartits.

La sessió es podrà seguir per Ràdio Palafolls, ja sigui per la FM o en vídeo a través del Facebook de l’emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics