URGENT

Dijous comencen les preinscripcions pel casal d’estiu municipal de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest proper dijous 28 d’abril s’inicia el període de preinscripcions pel casal municipal d’estiu de Palafolls.

El procés  s’allargarà fins el 16 de maig i servirà d’ajuda per a veure la demanda del servei i a dissenyar els grups i torns que s’acabaran oferint.

Abans, demà dimarts, hi haurà una reunió informativa on es tractaran temes com ara l’eix temàtic de les activitats, les propostes de programació, el calendari de presentació per sol·licitar la plaça i la documentació requerida.

La reunió de pares i mares es farà al Teatre municipal on hi hauran dues convocatòries, una a les 17 hores i l’altra a les 17:45. No cal fer reserva prèvia de localitat, sinó que simplement cal assistir a l’hora desitjada.

A més, l’Ajuntament ha previst un servei de monitoratge mentre dura la reunió per facilitar l’assistència dels pares a la trobada informativa.

El Casal d’Estiu Municipal és un servei que fomenta l’educació en el lleure, adreçats a nens i nenes de Palafolls. L’objectiu és que els infants gaudeixin de les vacances d’estiu amb seguretat i diversió i amb la voluntat de dotar als participants d’eines que els facin gaudir de les vacances amb seguretat i diversió.

L’activitat es farà els mesos de juliol i agost, a les instal·lacions de Mas Prats i es pot contractar per a quinzenes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics