URGENT

S’obren les inscripcions per al concurs musical Mosca

Compartiu aquesta història

A partir d’avui i fins dilluns,  està obert el termini d’inscripció per a tots aquells grups novells que vulguin participar al Concurs de música jove Mosca que enguany es farà el cap de setmana del 14 i 15 de maig.

El Mosca és un concurs que busca promoure la música local i emergent especialment dirigit a formacions joves que s’estan iniciant a la música i necessiten un espai on poder mostrar el seu talent.

Els guanyadors del certamen Mosca aconsegueixen plaça directe per actuar de teloners a les barraques de l’AlterFesta prevista pels dies  8,9 i 10 de setembre.

Els grups que vulguin participar només disposen de 4 dies per a presentar les seves sol·licituds, així ho explica Albert Muñoz, Tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

Tots els participants d’aquesta 5a edició del concurs Mosca tindran entre 30 i 45 minuts per demostrar el seu repertori dalt de l’escenari. 

Els guanyadors del Mosca es decideixen a través de 3 votacions. La primera serà en línia a través de les xarxes socials del mateix concurs; un altre guanyador serà escollit mitjançant votacions presencials dels assistents als concerts, i el tercer grup serà triat segons el criteri d’un jurat especialitzat.

Els 3 grups finalistes, a banda de poder actuar a les barraques de la l’AlterFesta,  s’enduran 300 euros de premi.

Per poder presentar una candidatura al Mosca cal aportar 3 cançons de qualsevol estil musical on es tindrà en compte l’originalitat dels temes.

No caldrà estar empadronat al municipi per a poder participar, però sí que es valorarà que algun dels components sigui de Palafolls. 

Els concerts d’aquesta edició del Mosca se celebraran a la pista exterior del Palauet, on s’aprofitaran les dues porteries per a muntar els dos escenaris per així, anar alternant les actuacions. Quan un grup estigui tocant, un altra formació es prepararà a l’altre escenari.

Es preveu que almenys hi hagi una desena de grups joves en aquesta edició dels concerts del Mosca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics