URGENT

Dimarts es farà la reunió sobre el Casal Municipal d’aquest estiu

Compartiu aquesta història

El servei municipal de Casal d’Estiu ja està en marxa. Tant és així que aquest proper dimarts dia 26 es farà la reunió informativa per explicar com serà l’edició d’enguany. 

La trobada informativa es farà al teatre municipal en dos torns diferents, un a les 5 i l’altre a tres quarts de 6 de la tarda, per facilitar la presència de totes les famílies interessades.

En aquesta reunió es donarà la informació sobre les dates, l’espai, els serveis i els preus de l’edició d’enguany.

La tècnica d’educació de Palafolls, Anna Rovira explica que la reunió donarà la informació bàsica del servei i es fa a l’abril per donar les explicacions sobre terminis i documentació.

En aquest sentit, el casal es farà els mesos de juliol i agost i manté els preus de l’edició de l’any passat. Es preveuen torns de matí i tarda, sempre segons la demanda, tot i que fa uns anys que no es s’acaba oferint a la tarda per manca de sol·licituds. També es manté la possibilitat de poder contractar el servei per quinzenes.

Per assistir a la reunió no cal reservar plaça, simplement assistir a l’hora desitjada al teatre per escoltar les explicacions de l’organització.

L’any passat es va arribar a les 200 places per quinzena al mes de juliol, mentre que a l’agost hi va haver 120 places la primera quinzena i 80 la segona.

Un any més, el servei del casal estarà delegat a l’empresa Anncon i, segons informa el consistori, enguany el casal es farà a les instal·lacions de Mas Prats després que els últims anys s’hagi fet a Les Ferreries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics