El Palauet una de les seus de la Lloret Cup d’handbol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge ha començat el torneig internacional de la Lloret Cup 2022 en la que hi participen una seixantena de clubs, que realitzen una primera fase de grups i després ja es disputaran en els encreuaments definitius per arribar a les finals, que es disputaran demà dimecres, dia final de la competició.

Els participants, entorn als 850, provenen d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol, però també d’altres països, com Islàndia, Noruega i França. 

El torneig es jugarà en les categories aleví, infantil, cadet i juvenil. I és que la competició sempre s’ha marcat l’objectiu de fomentar l’handbol base.

En total són uns 150 partits d’handbol que s’han dividit en 5 pistes. Evidentment el gruix de la competició es desenvolupa al pavelló del Molí de Lloret, però part de la competició es juga al Palauet de Palafolls així com a Vidreres i Pineda.

La Lloret Cup és una reconeguda competició  que es desenvolupa coincidint amb l’aturada estudiantil de la Setmana Santa i que a banda dels 850 esportistes, es calcula que també atrau a uns 600 seguidors. Ara feia dos anys que no es podia disputar aquesta competició, que al 2019  va celebrar el seu desè aniversari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics