URGENT

Taller per aprendre a usar l’aplicació mòbil de “La Meva Salut”

Compartiu aquesta història

Molts dels tràmits de salut com demanar hora al CAP, consultar resultats d’analitiques i de proves diagnòstiques o demanar cita per vacunar-se, es poden fer a través de l’aplicatiu La Meva Salut.

Es tracta d’un espai personal de salut digital que permet a la ciutadania relacionar-se de manera no presencial amb el Sistema de Salut de Catalunya. 

Són moltes les facilitats que proporciona aquest espai personal, com ara l’accés al Pla de medicació per anar directament a la farmàcia o al servei de consultes sanitàries en línia.

Ara bé, hi ha molta població que no sap accedir a aquesta aplicació o no sap usar-la. Per ajudar a aquestes persones a moure’s pels serveis que ofereix, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l’Ajuntament han preparat un taller participatiu sobre La Meva Salut.

Gloria Cueto, de l’equip d’atenció primària del Cap de Malgrat i Palafolls, explica que el taller vol ajudar a treure el màxim profit d’aquesta eina a qualsevol edat a través d’una sessió molt pràctica

Cueto, que serà l’encarregada de la formació el proper dia 29, afirma que la carpeta de la meva salut és una eina molt útil ja que recull tota la informació sanitària de cada ciutadà i ho fa de forma segura i confidencial. 

Aquest taller, que es farà el 29 d’abril, és gratuït però cal inscripció prèvia. Es pot reservar plaça directament a la OAC de l’Ajuntament, al mateix edifici del consistori, en horari de matí. 

A més, si quan es fa la inscripció pel taller no es disposa de l’aplicació al telèfon mòbil, la mateixa OAC ajudarà a descarregar-la i a instal·lar-la per tal de poder seguir el taller amb l’eina ja disponible al mòbil.

El taller, es farà a la sala annexa del CAP de salut de Palafolls el divendres 29 d’abril, d’11 a 1 del migdia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics