URGENT

El Parc del Montnegre El Corredor es mostra a la biblioteca de Palafolls

Compartiu aquesta història

Fins el proper dia 27, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acull l’exposició itinerant del Parc del Montnegre i el Corredor en la que a través d’una dotzena de plafons informatius vol donar a conèixer la riquesa natural d’aquest espai, del qual el nostre municipi en forma part, juntament amb altres 12 pobles.

En aquests plafons, un personatge fictici explica la història i què ens podem trobar al Parc. Això fa que la visita a la mostra sigui recomanada per a totes les edats i efcada a un públic familiar. Ens ho ha explicat l’Anna Miralles, directora de la biblioteca.

L’exposició itinerant “Parc del Montnegre i el Corredor” està formada per una dotzena de plafons muntats en bastidors de fusta i està produïda amb materials i tintes sostenibles. Incorpora tres nivells de lectura, vehiculats per un personatge narrador, i un ventall d’elements gràfics en què destaquen les il·lustracions naturalistes i els interactius no digitals. LA mostra presenta recursos com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

El Parc està format per dos massissos: el Montnegre, i el Corredor. Amb el Maresme a una banda i el Vallès a l’altra, el Parc és un espai protegit amb uns valors ecològics i culturals excepcionals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics