URGENT

La reforma del “Centro” de Malgrat costarà prop d’1.7M€

Compartiu aquesta història

El centre cultural de Malgrat està tancat des de fa més de 2 anys. El seu estat obliga a una reforma urgent i necessària ja que hi ha filtracions d’aigua, tant per la façana com la teulada, les instal·lacions elèctriques, de climatització i fins i tot la caixa escènica són del tot obsoletes i per això el consistori fa temps que es planteja una reforma integral de l’equipament.

Passat l’estiu es va encarregar el projecte per refer l’actual teatre, un projecte que s’ha aprovat ara per la Junta de Govern Local.

Aquest projecte, xifrat pen prop d’1 milió 700 mil euros, preveu la substitució de la coberta , la reparació d’humitats i filtracions de la coberta i parets de l’equipament, l’adequació de les façanes,  adequació i millora de la instal·lació elèctrica alhora que es vol garantir un subministrament elèctric d’auxili. 

Es renovarà la climatització, la il·luminació ambiental i escènica i es renovaran els baixos per encabir-hi l’emissora local.

A banda d’aquestes accions estructurals també es renovarà tota la caixa escènica, amb nou cortinatge, bambolines i pantalla de projecció.

Tot plegat té un termini d’execució de 6 mesos a partit que es tingui adjudicades les obres, cosa que encara pot trigar unes setmanes.

Des de fa 2 anys, doncs Malgrat no té un espai escènic ni de projeccions, cosa que ha molestat als grups i entitats locals, que s’han trobat sense el suport de l’Ajuntament.

Per mitigar els inconvenients, el consistori col·locarà una gran carpa al pati de l’escola Mare de Déu de Montserrat on poder organitzar activitats culturals mentre durin les obres. Ja fa un mes que va acabar la licitació, però encara no està adjudicat el contracte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics