URGENT

ERC organitza una nova calçotada amb rerefons solidari

Compartiu aquesta història

L’Associació La Roda de Palafolls, entitat vinculada a la secció local d’Esquerra,  recupera aquest diumenge la seva Calçotada republicana, que enguany arriba a la seva 14a edició després de 2 anys sense poder-se celebrar arran de la pandèmia.

La trobada republicana d’enguany té, a més, un rerefons solidari i, segons expliquen, per cada tiquet que es compri de la calçotada es donarà 1€ al Fons Català de Cooperació per tal que es destini a accions solidaries amb el poble d’Ucraïna.

Avui divendres és l’últim dia per adquirir els tiquets per participar a la trobada a un preu de 12€ pels adults i 8€ pels infants, tot i que el mateix diumenge es podran també adquirir directament al Fòrum Palatiolo amb un increment de 2€ en el preu.

Segons explica La Roda, per mantenir el respecte al medi ambient, es demana als qui vagin a la trobada que es portin els plats i coberts de casa. 

En l’última edició de la calçotada d’Esquerra es va celebrar només uns dies abans de la declaració de l’estat d’alarma fa dos anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics