URGENT

Comencen els treballs a la piscina municipal

Compartiu aquesta història

No han passat ni 24 hores des de la signatura del contracte per la reforma integral de la piscina i les màquines ja han entrat a treballar dins el recinte de l’equipament esportiu.

La previsió és que els treballs en sí comencin dilluns, però avui ja s’ha vist el desembarcament de maquinària pesant dins la piscina municipal per tenir-ho tot a punt per iniciar els treballs.

El calendari apreta i si es vol tenir la instal·lació llesta per a finals de juny, les obres no es poden dilatar més.

L’empresa adjudicatària, amb seu a Pineda, s’encarregarà dels treballs d’obra civil, mentre que una subcontracta serà l’encarregada de les principals obres de reforma dels dos vasos.

Un cop acabin les obres, cap a mitjans de juny, la piscina gran serà igual de gran, però amb menys fondària en la part més profunda. Això permetrà usar la piscina per altres usos esportius. També tindrà tot preparat per quan es vulgui atemperar l’aigua. Això implica que es podra escalfar lleugerament l’aigua per obrir la piscina abans del juny o més enllà de setembre. De tota manera encara no es té previst comprar la caldera que atemperi l’aigua.

A la piscina petita s’ampliarà l’amplada per igualar-la a la gran, i es crearà un accés gradual que ofereixi diferents profunditats pels més petits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics