URGENT

Esquerra recorda que els canvis de mobilitat estan recollits en un pla del Servei Català del trànsit

Compartiu aquesta història

Els republicans han respost a les crítiques que ahir feien els socialistes a l’aplicació de la prova pilot del canvi de mobilitat al centre. En aquest sentit, Esquerra recorda que es tracta d’una prova pilot i que la ciutadania tindrà l’opció de decidir si els canvis s’adopten definitivament o no.

De tota manera, els republicans consideren “lamentable” que el PSC parli d’ocurrència improvisada, quan les mesures preses estan recomanades al Pla Local de Seguretat Viària elaborat pel Servei Català del Trànsit gràcies amb un conveni signat amb l’anterior  govern socialista. A més, recorden que el pla ha estat desenvolupat per la Policia Local i consideren “preocupant” el menyspreu a la feina tècnica al voltant de la prova pilot. Jordi Villaret, regidor d’Esquerra a Palafolls, creu que les crítiques rebudes s’han d’emmarcar en una tàctica electoralista.

En aquest sentit, Esquerra es mostra sorpresa que el PSC parli de seguretat vial, quan fa uns anys es va pintar de color blau una cruïlla cèntrica per qüestions estètiques i, asseguren, provocant nombrosos accidents i problemes de seguretat.

Els republicans expliquen que sí es va informar a l’oposició i es sorprenen que el PSC reclami participació ciutadana quan ells mai han demanat l’opinió als palafollencs per obres importants. Tampoc no s’estan de criticar la feina feta pels socialistes en aquest mandat. Lamenten la feina feta pel PSC a l’oposició on, afirmen, que  no han aportat cap proposta en tres anys més enllà de preguntar per “canvis de bombetes, vidres trencats i sots al carrer”.

Els republicans entenen les crítiques en el marc de les properes eleccions municipals i la necessitat del PSC de donar a conèixer el seu nou candidat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics