Palafolls programa una Festa Petita gairebé prepandèmica

Correfoc de la Festa Petita. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta propera Setmana Santa Palafolls tornarà a viure una Festa Major Petita concentrada als dies festius. Aviat farà tres anys de l’última edició d’aquesta celebració, de petit format i amb la intenció de donar protagonisme a les entitats locals. 

L’any 2020, en ple esclat de la pandèmia, no hi va haver actes, mentre que l’any passat es va apostar pel Festival Aire amb activitats amb múltiples restriccions i mesures anticovid.

Enguany, però, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha programat una Festa Major Petita molt semblant a les d’abans de la pandèmia. Ho va anunciar ahir el tècnic de cultura de Palafolls, Ricard Morales al programa En Xarxa de RP.

A grans trets divendres dia 15 està prevista l’actuació musical amb Xtram, un grup de versions de Supertramp, amb components de Palafolls i que es farà al teatre.

L’endemà dissabte hi ha previstes activitats a la gespa del Parc Joaquim Ruyra amb una nova entitat local, Fem Circ. Seran tallers i exhibicions per a tota la família, que inclourà un dinar popular. Ja al vespre es recuperarà el Correfoc amb els DiablesFolls després de dos anys sense poder fer-ne un de tradicional.

Diumenge acabarà la festa amb la celebració de la Trail Senyor del Castell, organitzada pel Safir Team, ques es combinarà amb activitats de Jocs Gegants a la zona d’arribada. A la tarda es farà un concert al teatre municipal amb un duet amb violí, guitarra i veu.

Les entrades pels dos concerts seran gratuïtes però caldrà reservar localitat ja que les places són limitades i, si no canvien les restriccions, seran en les úniques activitats en les que caldrà portar mascareta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics