Restablerta la circulació de trens entre Malgrat i Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A primera hora del matí s’ha reobert el tram de via de Santa Susanna que ahir es va haver de tancar garantir la seguretat.

Les onades del temporal de mar dels últims dies han arribat a tocar de l’única via al tram de la platja de les Dunes de Santa Susanna. L’aigua ha arribar a desfalcar part de la via en aquest tram i per això ahir es va suspendre el servei ferroviari entre les estacions de Malgrat i Pineda.

Adif va començar ràpidament els treballs per assegurar el tram de via afectat. Uns treballs que s’han allargat fins a primera hora del matí quan s’ha restablert el servei.

Els trens circulen més lents en aquest punt.

El territori reclama solucions per evitar incidències com la d’ahir. Un d’ells és el president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, qui reclama inversions urgents a l’Estat. Els alcaldes de Pineda i Santa Susanna, Xavier Amor i Joan Campolier demanen a l’Estat que escoltin al territori i que s’aposti per solucions definitives i no pedaços. Una aposta que passaria per traslladar la via cap a l’interior.

Mentre va durar la incidència Renfe va habilitar un servei alternatiu per carretera entre Malgrat i Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics