URGENT

Malgrat reacondicionarà el paviment dels carrers de vianants

Compartiu aquesta història

El consistori ha redactat un projecte per tal de renovar parcialment el paviment dels carrers que estan destinats als vianants. 

En concret preveu invertir 320.000€ a refer aquells trams més afectats pel pas del temps, ja que hi ha carrers de vianants, com Sant Esteve o Mar, que daten de finals dels 90 o principis dels 2000.

La intervenció és general i es preveu actuar als carrers del casc antic, els que envolten l’església, però també als carrers Mallorca, Blanch, Ramon turró, Mar, Sant Esteve, però també a les rambles sobre la riera.

En aquestes vies caldrà assegurar que les peces de formigó quedin ben fixades i a la rasant correcta ja que en la majoria de casos s’han detectat peces trencades de la llosa romana instal·lada, especialment a les zones de gir, d’altres que estan soltes, o zones on els llambordins han quedat enfonsats.

És per això que la tasca principal a fer serà substituir les lloses i llambordes trencades, sanejar la base de les peces soltes i col·locar les noves peces amb morter. Jofre Serret és el regidor d’urbanisme de Malgrat.

El regidor explica que no és la primera actuació que es fa en aquestes vies de vianants, i recorda que en algun trams s’han substituït les llambordes romanes per llambordins, que tenen un encaix més flexible. 

Ara el consistori malgratenc cerca l’empresa per fer aquests treballs valorats en 320.000€ i que no es podran allargar-se més d’un any un cop es faci el contracte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics