URGENT

El Rovell de Malgrat enceta el cicle “Cultura de Bar”

Compartiu aquesta història

L’entitat cultural ha preparat una nova proposta amb quatre dies consecutius amb actes a diferents bars i locals de Malgrat de mar. 

Aquesta iniciativa vol promoure la cultura més enllà dels espais habituals i fer-ho de forma distesa. Per això s’ha triat fer quatre actes culturals ben diferents en bars de la localitat veïna.

Així aquest dijous, a quarts de 8 del vespre,  s’ha previst la prinera cita amb el Cultura de Bar, amb el recital literari “La volta al món en un munt de llibres”. Gabi Collado i Clàudia Morató faran un repàs d’algunes històries literàries que transporten arreu del món. Un primer acte que es farà a la vinacoteca La Dida.

L’endemà divendres, a la mateixa hora, el bar New Crown and Anchor acollirà una xerrada on la historiadora malgratenca Sònia Garangou explicarà la història i la simbologia del Solidarity Park, el memorial als brigadistes internacionals que van morir en l’enfonsament del Ciudad de Barcelona davant les costes de Malgrat durant la Guerra Civil.

El dissabte a quarts d’una del migdia, el cicle presenta una actuació musical amb Maria Carretero i  Alba Lanza a la Moderneta.

Diumenge acabarà el Cultura de Bar a la seu del propi ‘Ateneu el Rovell amb un acte sobre la ciència en les pel·lícules amb Jesús Gasco i Clàudia Morató.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics