URGENT

Palafolls s’adhereix al Pla LGTBI comarcal per lluitar contra la discriminació sexual i de gènere

Compartiu aquesta història

En l’últim ple municipal, el consistori va aprovar amb el vot a favor de tots els regidors, l’adhesió al Pla LGTBI impulsat des del Consell Comarcal el Maresme amb la intenció de treballar en favor de la igualtat i l’equitat i lluitar, així, contra la discriminació tant sexual com de gènere.

Segons explica l’Ajuntament, aquest pla marca el full de ruta per desplegar polítiques que fomentin la igualtat de gènere, la igualtat d’oportunitats de les persones i la normalització de la diversitat sexual i de gènere.

La regidora d’igualtat, Helena Carles, apunta a que cal assegurar que tothom pugui exposar les seves expressions afectives a l’espai públic, sense que siguin discriminades.

L’objectiu del Pla és fer de Palafolls un àmbit respectuós amb la diversitat sexual i de gènere i que per tant l’orientació i la identitat sexual no siguin motius de discriminació o de violència.

Per fer-ho el nou pla marca un seguit d’accions i també un seguit de línies de treball des de l’Ajuntament.

nics municipals per fer la diagnosi de la situació actual entorn les polítiques LGTBI.

Palafolls és un dels 19 pobles que ja s’han sumat a aquest document comarcal.

En aquesta línia de treball, el consistori va anunciar que està treballant en l’adequació de tots els seus formularis per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i ajudar així a l’eradicació de la discriminació per identitat de gènere.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics