URGENT

L’Ajuntament se sent estafat per l’empresa que havia de posar les càmeres a les illes de contenidors

Compartiu aquesta història

Amb el nou contracte de recollida selectiva d’escombraries, el 2019, ja es preveia la instal·lació de càmeres de seguretat per controlar els abocaments il·legals en aquelles illes de contenidors on és més habitual l’incivisme. Tres anys després, però, encara no estan instal·lades.

Segons explica l’Ajuntament, l’empresa RESMAR va comprar les càmeres al 2019 per un valor de 12.000€, però no estan instal·lades. En un primer moment no es van poder posar ja que en alguns punts d’instal·lació no hi havia energia, però també  perquè es volia que aquestes càmeres usesin el mateix sistema que les altres que ja estan instal·lades.

Això ha obligat a fer diferents accions que han finalitzat fa 2 mesos, a principis d’any, amb la incorporació d’unes antenes a la zona del Castell.

Ara bé, quan Resmar ha intentat contactar amb l’empresa subministradora de les càmeres, aquesta s’ha desentès i afirma que ja no té els elements comprats.

Ho explicava al plu municipal el regidor de serveis Jordi Villaret a preguntes del PSC

Segons l’Ajuntament, ja s’ha pagat 12.000€ i ara l’empresa en demana el doble per servir aquestes càmeres de seguretat

Ràdio Palafolls ha pogut parlar amb l’empresa, que assegura que només es va fer una paga i senyal i que, tres anys després, el preu de les càmeres ha pujat. El responsable de l’empresa s’ha mostrat molest i explica que van intentar posar les càmeres l’any 2019, però afirma que els van fer fora a mitja instal·lació.

Villaret explica que ja s’està buscant una altra empresa per fer la instal·lació, metre Resma, l’empresa encarregada de la recollida d’escombraries, reclama els diners pagats al primer proveïdor. Fins que no torni els diners, el regidor considera que està estafant tant a Resmar com també a l’Ajuntament.

El contracte de recollida d’escombraries marca la instal·lació de 6 càmeres de seguretat, que se sumaran a la 15a que ja estan instal·lades o es posaran en breu tant al centre com també al polígon d’en puigvert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics