URGENT

Doble concert a Malgrat amb Joan Colomo i Jazz Crosteau Quartet

Compartiu aquesta història

El cicle musical la Barretina Sona continua aquest cap de setmana amb una doble proposta musical. Una per dissabte i una per diumenge.

L’actuació prevista per avui és la de Joan Colomo. El cantautor hi presentarà el seu darrer treball discogràfic Disc Trist, qualificat per la crítica com un retrat dolç i amarg del desconcert vital que tor duem dins. El de Sant Celoni creu que la tristesa no és sempre un sentiment negatiu.

L’actuació serà a quarts de 9 del vespre a l’Arxiu Municipal.

L’endemà diumenge, a les 12 del migdia i també a l’Arxiu, s’espera el concert del maresmenc Jazz Crosteau Qaurtet. Es una formació relativament nova però que ja ha participat en molts festivals de jazz.

Marcel Pla, programador del Barretina Sona, explica que són dues actuacions molt esperades.

L’edició d’enguany del Barretina Sona està sent molt accidentada amb canvis de programació ja sigui pel coronavirus o, recentment, per la mort de Pau Riba. El cantautor tenia previst actuar a Malgrat el dia abans de la seva mort.

El Barretina Sona, a més, no es pot fer a la Barretina ja que aquest espai està a l’espera d’una profunda remodelació que ajudarà a complir amb les mesures de seguretat actuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics