URGENT

Renovaran els vestuaris del pavelló vell de Malgrat i també serviran per la piscina

Compartiu aquesta història

En l’últim ple municipal, el consistori malgratenc ha  aprovat la renovació dels vestuaris del Pavelló Municipal d’Esports de l’avinguda de Tarragona, que tenen prop de 40 anys i que, segons reconeix l’Ajuntament, estan en molt mal estat. 

Els nous vestuaris, a més, es pretén que també donin servei a la piscina municipal, que hi ha just al costat.

L’Ajuntament afirma que la remodelació serà total, s’endarrocaran els vestuaris i tots els serveis existents i es construirà una zona nova. amb una distribució que haurà de ser pràctica per donar servei al pavelló i a la piscina.

S’hi faran uns nous lavabos pels usuaris de la piscina, una zona de farmaciola, 4 vestidors per als usuaris del pavelló, 2 espais per a àrbitres, 1 vestidor grupal per a la piscina i un espai destinat a tasques d’administració. Es mantindrà l’espai existent de magatzemi sala instal.lacions, que també seran renovades. 

Unes obres que costaran uns 462.500€ i que s’aprofitaran per instal·lar plaques solars, renovar els sistemes d’aigua, electricitat, ventilació i enllumenat així com la supressió barreres arquitectòniques, i la utilització de materials reciclats, entre d’altres.

L’any passat es va arranjar el terra del pavelló, per uns 23.600€, i al 2015 es va reparar tota la coberta de l’equipament per uns 900.000€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics