URGENT

Lliurats els 58s Premis Recvll de Blanes

Compartiu aquesta història

El lliurament dels 58ens Premis Recvll ha recuperat aquest diumenge la presencialitat. S’ha fet amb un acte al Teatre de Blanes amb l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs. 

La 58ena edició dels Premis Recvull ha comptat amb la participació de 56 treballs i, de les cinc categories literàries que hi ha, la que ha tingut menor presentació d’originals ha estat la de Teatre, amb cinc obres. D’aquestes cinc, una d’elles no s’ha tingut en consideració perquè ja havia estat representada, i respecte les quatre restants, el jurat ha decidit que cap d’elles arribava al suficient nivell de qualitat per accedir al guardó, de manera que ha decidit declarar el premi desert.

El malgratenc Jaume Aubanell  ha guanyat el Premi de Narració Joaquim Ruyra, dotat amb 2500€, amb la seva obra  El gust és meu que aplega 15 contes que tenen l’aparença d’historietes de cuinar i menjar.

El Premi de Poesia Benet Ribas, amb 1.500€ de premi ha recaigut en Joan Graell per l’obra Alfabet a l’ombra.

En el  Premi de Retrat Literari Cornellà-Abril ha guanyat Ferran García-Oliver per Hèracles a Sueca.

Per últim, el Premi de Periodisme Salvador Reynaldos, amb 800€ de dotació, ha estat per Ruth Vilar per Reajustar o emmalaltir que apunta a la influència col·lectiva en la salut individual.

La presidenta del jurat, Maria Mercè Roca, ha felicitat a tots els escriptors i escriptores que s’han presentat a la convocatòria d’enguany pel compromís amb llengua catalana. L’acte s’ha tancat amb el parlament de Mònica Rabassa, portaveu de l’Associació Recvll de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics