URGENT

Les goteres del Figuerassa Arena obliguen a suspendre partits de bàsquet

Compartiu aquesta història

Alguns dels partits previstos aquest cap de setmana al pavelló del Figuerassa Arena s’han hagut de suspendre per culpa de l’aigua que es filtrava des de la coberta de l’equipoament.

Les goteres al Figuerassa Arena no són noves, i l’Ajuntament reconeix el problema. Sònia González, regidora d’esports de Palafolls, explica que els serveis tècnics busquen l’origen de les goteres, però encara no l’han trobat. A més reconeix que les filtracions són un problema a moltes instal·lacions esportives de Palafolls

Per exemple el MuayThai de Palafolls ha hagut de suspendre els seus entrenaments a la seva sala, situada al Camp de Futbol, ja que la filtració d’aigua ha negat la sala.

La solució més factible per resoldre les filtracions al pavelló de la Figuerassa és una actuació global a tota la coberta de l’equipament, una operació molt cara  pel consistori. Diu González que estan buscant el finançament per poder resoldre aquesta la problemàtica.

També el Palauet de Palafolls té alguna filtració d’aigua, però aquest cap de setmana no ha provocat incidències remarcables. El Figuerassa Arena, al barri de Sant Lluís, data del 2007.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics