URGENT

La pluja marca la jornada esportiva del cap de setmana

Compartiu aquesta història

A banda dels ajornaments per culpa de la pluja al Figuerassa Arena, la precipitació del cap de setmana ha afectat d’altres partits previstos.

Pel que fa al bàsquet, a banda dels dos partits ajornats, el sènior A va guanyar al Ripoll de 5 punts; 59 a 54, amb Sacristan com a màxim anotador amb 18 punts.

Dissabte vinent visiten la pista del Begur. El sènior B també ha guanyat a casa aquesta setmana al Ceset; 69 a 63. La victòria els fa puujar a l’11a plaça de la taula

El sots 21 i el juvenil no van poder jugar per les goteres del pavelló.

En Futbol, els partits del juvenil, el cadet femení, l’aleví A i el B s’han hagut de suspendre per la pluja. L’aigua ha fet impracticable el terreny de joc del Palastadium i d’altres camps, pel que s’han ajornat fins a 4 partits d’equips palafollencs,.

L’amateur sí ha jugat i ha golejat al Vilablareix per 0 a 3, amb gols de Mateo, Innocenti i Garcia. Trenca la ratxa negativa de 3 derrotes consecutives.

Aquest diumenge rebrà al Cassà al Palastadium.

Després de la derrota contra el Malgrat de la passada setmana, el Cadet A ha guanyat aquest cap de setmana el derbi contra el Tordera 2 a 4.

En Futbol Sala, el sènior  ha perdut aquesta setmana a la pista, sempre complicada, del Riudellots; 4 a 3. L’equip és 6è en una part alta molt atapeïda. La propera jornada juguen contra el Fontcoberta.

El juvenil ha guanyat 2 a 5 al Girona. La propera jornada descansaran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics