URGENT

Tercera licitació per trobar l’empresa constructora de la piscina municipal

Compartiu aquesta història

Segons explica l’Ajuntament, la segona licitació, com ja va passar amb la primera, s’ha declarat deserta per un defecte administratiu en l’única proposta presentada. Segons expliquen des del consistori el desistiment del procés no es deu a la qualitat de la proposta, sinó a una deficiència administrativa, que havia arribat a l’últim tram de la valoració.

Això ha obligat al consistori a obrir un nou procediment per trobar l’empresa que faci les obres de reforma integral de la piscina. Serà una licitació de caràcter oberta i d’urgència, cosa que permet reduir els terminis. 

De fet, aquest divendres s’ha publicat el nou procés i des de dissabte ja es poden presentar les ofertes. El proper dia 18 es tancarà el termini de presentació, amb la intenció que les obres es puguin començar ja a finals d’aquest mes i mantenir el 15 de juny com a data final de la reforma.

Si es compleixen aquests terminis, la piscina podria obrir al públic per la temporada de bany de l’estiu.

Fa 11 mesos que l’Ajuntament va anunciar que no obriria la piscina municipal per l’estiu passat arran de les deficiències tècniques de l’equipament sobretot en la pèrdua d’aigua i la previsible davallada d’ingressos per culpa de la pandèmia.

Després de redactar el projecte de reforma integral, que inclou un sistema d’atemperament de l’aigua per poder obrir la piscina més enllà de 2 mesos, el consistori no troba empresa per fer la reforma i aquest divendres s’ha engegat la tercera licitació per adjudicar les obres, entorn dels 400.000€, i tenir la piscina a punt pel mes de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics