URGENT

L’escola Vedruna de Malgrat de Mar endega una campanya contra el càncer de mama

Compartiu aquesta història

Alumnes de tercer d’ESO de l’Escola Vedruna de Malgrat de Mar han posat en marxa una campanya de recollida de diners, que aniran destinats a la lluita i la investigació contra el càncer de mama.

La iniciativa forma part d’una matèria escolar que porta per nom “Projecte” i que es desenvolupa a l’aula però que ha de tenir repercussió fora de l’escola.

Dels motius que els ha impulsat a donar forma a aquesta campanya n’ha parlat la Júlia, una de les impulsores al costat de l’Irela i la Sabrin.

Per a recaptar els diners, les noies de l’escola Vedruna han creat unes polseres, que s’han posat a la venda per un preu d’1 euro. Aquestes polseres ja es poden adquirir a diferents comerços i establiments de Malgrat de Mar.

El càncer de mama, segons dades de l’Organització Mundial de la Salut, és el tipus de càncer més comú, amb més de 2 milions de casos l’any 2020. Segons l’OMS, una de cada dotze dones contrauran la malaltia al llarg de la seva vida. El càncer de mama és la principal causa de mort entre les dones. Les últimes dades indiquen que al voltant de 685.000 dones han mort com a conseqüència d’aquesta malaltia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics