URGENT

La Xocolatada Solidària recull més de 1250€ per lluitar contra el càncer infantil

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana Palafolls ha celebrat la tradicional festa del Carnaval i, arran de la pandèmia, encara ho ha fet de forma excepcional. 

Divendres a la tarda, coincidint amb la dortida dels alumnes de les escoles, es va programar una doble activitat. Una animada festa de Carnestoltes amb els joves de Green Pala i de Can Batlle, amb concurs de disfresses inclòs i una xocolatada solidària.

Les ampa dels diferents centres educatius de Palafolls, amb la col·laboració de diferents empreses i bars locals, s’han tornat a sumar, per tercer any consecutiu, a la iniciativa de la xocolatada solidària  a favor dels projectes de recerca contra el càncer infantil que es lideren des de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L’acte solidari ha permès recollir un total de 1.255 euros. A la xocolatada hi van assistir unes 500 persones a la plaça Fòrum Palatiolo.

Angela Martínez, de l’AMPA de l’institut explica que Palafolls sempre es bolca en aquest tipus d’accions solidàries.

L’endemà dissabte el protagonisme l’ha pres, per segon any, la celebració d’una escape room en la que diferents grups de participants, la majoria d’ells disfressats, van haver de resoldre diferents pistes  per ajudar a una investigació.

Hi han participat una quarantena de grups entre la sessió del matí i la de la tarda.

Ricard Morales és tècnic de cultura de Palafolls

Morales explica que els grups s’ho van passar molt bé tot i que resoldre els reptes no era pas senzill.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics