URGENT

Alemany acusa PeC de mentir i fer demagògia amb l’estabilització dels llocs de treball

Compartiu aquesta història

A instàncies dels Serveis informatius de Ràdio Palafolls, l’alcalde del municipi ha donat rèplica a les manifestacions efectuades per Palafolls en Comú aquest passat dilluns. Recordem que la formació demanava a l’equip de govern que incorporès a l’Ajuntament mitja dotzena de treballadors que no havien superat el procés d’estabilització de plantilla.

Francesc Alemany ha indicat que es tracta d’una demanda “impossible” i ha acusat la formació de fer-ne demagogia. Alemany ha recordat a Palafolls en Comú que la situació “deriva de molts anys de no haver fet la feina” corresponent al consistori.

D’altra banda, i en relació al greuge econòmic que pot suposar tot plegat per a les arques municipals, l’alcalde ha replicat a Palafolls en Comú indicant que “al dia d’avui” la única sentència favorable per al treballador i que ha hagut d’assumir el consistori és una i per a la qual s’han pagat poc més de 20.000 euros. Segons Alemany es tracta d’una sentència “posterior al procés d’estabilització i fruit d’una contractació irregular” per part dels anteriors equips de govern.

Francesc Alemany acusa Palafolls en Comú de mentir.

Pel que fa a la resta de processos judicials actualment oberts, l’alcalde de Palafolls ha assegurat que se’n donarà deguda i detallada informació en el moment que correspongui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics