URGENT

Joan Vila serà el cap de llista del PSC a les properes eleccions municipals

Compartiu aquesta història

L’assemblea local dels socialistes palafollencs va escollir dissabte a Joan Vila com a candidat de l’agrupació per a les eleccions del maig de l’any que ve.

Vila, de 57 anys, va arribar a la política local ara en fa 4, quan va entrar a la llista del PSC als passats comicis com a número dos del partit.

Des de llavors és regidor a l’oposició al consistori palafollenc.

Ara pren el relleu a Dolors Agüera com a candidata a l’alcaldia de Palafolls i ho fa amb un projecte que ofereix transversalitat i diversitat.

Vila assegura que vol obrir el partit i l’Ajuntament a la ciutadania i donar suport a aquells que volen cooperar per millorar el nostre municipi.

La de Vila era l‘única candidatura que es va presentar a l’assemblea de militants d’aquest dissabte. De fet el mateix vila explica que va ser consensuada prèviament i que agrupa a tot el socialisme per recuperar l’alcaldia de Palafolls. Sobre com serà la llista del PSC pels comicis locals del 2023, Vila senyala que encara falten molts mesos per treballar en la nova llista electoral.

En les últimes eleccions municipals,  després de 36 anys, el PSC va perdre l’alcaldia  de Palafolls tot i aconseguir 1500 vots,  1 de cada 3 sufragis. Els 5 regidors aconseguits al 2019 van ser insuficients per mantenir el govern local, que va passar a mans d’ERC.

Vila envoltat d’alguns dels militants que van participar a l’assemblea. RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics