URGENT

En marxa la borsa de treball de policies locals a la comarca

Compartiu aquesta història

Dinou ajuntaments del Maresme, dels trenta en total que hi ha a la comarca, s’han adherit al nou servei que s’ofereix del Consell Comarcal. Es tracta de la borsa de treball de policies locals. Una eina que ha de facilitar cobrir de manera ràpida i temporal places vacants d’agent de policia als municipis que hi participen. Els aspirants que s’hi inscriguin i passin degudament els requisits exigits passaran a formar part durant dos anys d’aquesta borsa de personal interí.

D’aquest projecte pioner a tot Catalunya, n’ha donat més detalls el Conseller Delegat de Serveis als Municipis, Andreu Bosch. El conseller comarcal ha subratllat que la borsa de treball neix per a donar resposta a una necessitat i una llarga demanda de molts ajuntaments del Maresme. La previsió és que al llarg dels mesos d’abril i maig es publiquin les bases de la primera convocatòria. L’objectiu és que aquelles persones que les superin es puguin inscriure al curs de formació que s’obrirà el gener de 2023.

Segons s’ha estimat des del Consell Comarcal, per a la primera convocatòria de la borsa de treball d’agents de policia local se seleccionaria una trentena de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics