URGENT

S’acondiciona un aparcament mentre durin les obres de la canonada

Compartiu aquesta història

Ja fa 10 dies van començar les obres de substitució de la canonada d’impulsió d’aigua, però no ha estat fins aquesta setmana quan els treballs han entrat en la fase més crítica pel que fa a les afectacions a la mobilitat i al trànsit rodat.

Des d’aquest dilluns ja s’actua a l’avinguda Pau Casals en un tram que estarà uns 4 mesos tallat. Això implica la pèrdua de molts llocs d’estacionament mentre durin els treballs.

Per evitar aquests inconvenients als veïns, s’ha aconseguit la cessió gratuïta d’uns terrenys a la mateixa avinguda Pau Casals, amb la cantonada amb carrer Girona, que, mentre durin els treballs, es convertirà en aparcament provisional.

La propietat del terreny i el consistori han arribat a un acord per una cessió gratuïta de l’espai per uns sis mesos. A partir d’aquest temps es restablirà la situació prèvia.

Els mateixos operaris de les obres són els qui estan habilitant el terrenys com a zona per a deixar-hi el cotxe. Es preveu que al llarg dels pròxims dies ja es pugui usar aquest nou aparcament.

També s’està condicionant el carrer Girona, que ben aviat passarà a ser de doble sentit de circulació. Una mesura que es durà a terme amb l’objectiu de garantir l’accés del trànsit rodat en sentit a l’institut de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics