URGENT

Malgrat de Mar participa a la 7ena edició de la Marató d’Estalvi Energètic

Compartiu aquesta història

Malgrat de Mar celebra al llarg de tot aquest mes de febrer la setena Marató d’Estalvi Energètic, on enguany hi participen totes les escoles del municipi maresmenc. La iniciativa pretén sensibilitzar els alumnes en l’ús i consum d’energia. A més, l’estalvi econòmic que se’n deriva es destina a  la lluita contra la pobresa energètica.

Una de les novetats d’aquesta edició a Malgrat de Mar, és que hi participen tots els centres educatius. Els primers van ser l’escola Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí. La resta s’hi han afegit a posteriori.

Precisament amb una de les escoles veteranes hi ha parlat Ràdio Palafolls. Eva Martínez, professora responsable de la Marató a l’escola Montserrat, explica en què consisteix la campanya.

La classe de les nenes i nens de cinquè de primària és la que s’encarrega de dinamitzar les activitats a l’escola.

Els protocols sanitaris establerts degut a la pandèmia han provocat, però, que els darrers dos anys no es pogués actuar degudament, ja que alguns aspectes es contradeien amb els principis de la campanya d’estalvi energètic.

Els objectius d’aquesta setena Marató d’Estalvi Energètic són, per posar alguns exemples, fomentar l’ús eficient de l’energia als edificis i equipaments, sensibilitzar sobre l’emergència climàtica i conscienciar sobre la pobresa energètica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics